Twee ‘zondagmorgen bijeenkomsten’ op 30 November en 14 december bij Jaap thuis, Van Eeghenstraat 56, 1071 GJ Amsterdam.

Voor: ‘nieuwe’ mensen

Al anderhalf jaar verzorg ik de zogenaamde “Zondagmorgen bijeenkomsten”. De kern van de bijeenkomst is een rustpunt in een week te maken waarin te midden van het voortgaande dagelijks leven even stil wordt gestaan bij waar het werkelijk over gaat in het leven.

Het is een afwisseling van meditatie (een ademhalingsoefening en stille meditatie), een verhaal van Jaap, een gesprek daarover en luisteren naar gezang of zelf mantras zingen.

Er is inmiddels een ‘vaste groep’ ontstaan en die komt ook bij elkaar. Mijn wens is echter om via de zondagochtenden meer mensen te bereiken, daarom wordt deze uitnodiging aan mensen gestuurd die nog niet op een zondagmorgen geweest zijn. Stuur dit bericht gerust door aan mensen met interesse.

Samen met Antien stel ik ons huis (van Eeghenstraat 56, 1071 GJ Amsterdam) open op zondagmorgen van 10.30 tot 13.00 uur. Je bent vanaf om 10.30 uur welkom voor koffie en zo, start bijeenkomst 11.00 uur en het eindigt rond 13.00 uur.

Er zijn geen kosten aan deze bijeenkomst verbonden, een vrijwillige bijdrage voor mij kan in een pot gestopt worden die op tafel staat. Daar betaal ik mijn Satsangs in India van.

Je kan zelf bepalen of je één of twee keer komt, maar geef dat wel even aan in je opgave. Introducés zijn welkom.

Het is zeer waarschijnlijk dat ik deze winter langer dan normaal in Nederland ben voor ik weer naar India vertrek en dat er vanaf eind januari weer zondagmorgen bijeenkomsten zullen zijn. Je kan dus ook dan ‘inspringen’.

Ik vraag ik je om je op te geven bij mij j.voigt@inter.nl.net Er kunnen 14 mensen in de kamer, dus dat is het maximum.

Ben benieuwd en wellicht zien we elkaar.

Vriendelijke groet van

Jaap Voigt

IMG_5589