Uitnodiging Zomer retraite 2017 Terschelling

o.l.v. Jaap Voigt

23 Augustus 19.30 uur tot 27 augustus 12.30 uur

 

Beste mensen,

Na twee “kwakkeljaren” wat mijn gezondheid betreft voel ik een nieuwe levensenergie, die ik graag wil vorm geven. Dat ga ik dan ook doen vanaf september 2017. Als start van die nieuwe stroom bied ik opnieuw een ZOMER RETRAITE aan:

op Terschelling van 23 Augustus 19.30 uur (woensdag avond) tot 27 augustus 12.30 uur (zondagmiddag)

Nieuwe facetten, die aan oudere vormen gekoppeld worden, zijn een sterk verdiepte meditatie die vrede en rust brengt, meer mythen, gedichten en verhalen ter illustratie van het voortgaande Leven met zijn ups en downs en de wonderbaarlijke momenten, die afgewisseld worden met perioden van verdriet en pijn. Ik ervaar het voortgaande Leven enerzijds met grotere ernst en anderzijds is het spel en de humor van groter belang voor mij geworden.

Het gaat mij er om zware vraagstukken licht te behandelen met als kernvraag:

  

“Hoe blijf ik heel en creatief in deze turbulente tijd

waarin op alle niveaus, van mondiaal tot de individuele mens,

vreemde dingen gebeuren”.

Opgeven via: j.voigt@inter.nl.net

Locatie: Westerburen 24, Midsland, Terschelling

Kosten: 350 euro Excl Btw (€300 zonder factuur)

Tijden : Woensdag 23 aug 19.30u – Zondag 27 augustus 12.30u

Voor meer informatie klik hier